Vacatures PRIMARK® Roosendaal

Afstand

Specialisme

Project

Werkweek

Land

SSI SCHÄFER IS OP ZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA'S

In een wereld die steeds meer wordt gestuurd door digitalisering en maximale flexibiliteit vereist, creëert SSI SCHÄFER slimme logistieke oplossingen met state-of-the-art technologieën. De vraag naar complexe en innovatieve oplossingen neemt toe. En waar groei is, is behoefte aan versterking. SSI SCHÄFER is daarom op zoek naar nieuwe collega’s met ambitie en passie. 

Distributiecentrum met state-of-the-art logistieke oplossingen

PRIMARK® bouwt een nieuw distributiecentrum van ruim 30.000 m2 oppervlakte en is straks 6 dagen per week, 17 uur per dag met 3 ploegen operationeel. Vanuit Roosendaal worden alle PRIMARK®-winkels in Zuid-West Europa bevoorraad met de laatste fashiontrends. Het distributiecentrum in Roosendaal heeft 20 meter hoge automatsche kranen, AGV's (Automated Guided Vehicels), Monorailsysteem, Pallettransportsystemen, WMS software en een nieuwe volledig ingerichte werkplaats. Om de systemen en processen vlekkeloos te laten verlopen, stationeert SSI SCHÄFER er een team van mechatronica monteurs . Gedreven vakmensen met passie voor veiligheid voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Zowel mechanisch als elektronisch. Zij lossen eventuele storingen direct op en zijn continu bezig om de logistieke processen verder te verbeteren. 

WAMAS® voor het interne logistieke proces

Om de logistieke processen te controleren en te optimaliseren, wordt het distributiecentrum van PRIMARK® voorzien van een warehouse management systeem (WMS). Dit WMS is door SSI SCHÄFER zelf ontwikkeld en heet WAMAS®. Dit standaard logistieke software systeem verbindt alle interne logistieke onderdelen tot één intelligent WMS. Door middel van een professionele helpdesk worden monteurs geassisteerd bij het optimaliseren van storingen aan de hight-tech kranen en AGV's.

 

1-2 van 2 resultaten
Onderhoudsmonteur (M/V) - Roosendaal
Junior, Medior Fulltime Vast contract Roosendaal € 2600 - € 3600 Per maand

Dé kans voor engineers die willen werken met innovatieve technische systemen! In Roosendaal bouwt PRIMARK® aan een nieuw distributiecentrum van ruim 30.000 m2 van waaruit zij Zuid-West Europa van hippe kledin... Lees verder

Medior Onderhoudsmonteur (M/V) - Roosendaal
Medior Fulltime Vast contract Roosendaal

Unieke kans voor engineers die willen werken aan state-of-the-art systemen! In Roosendaal bouwt PRIMARK® aan een nieuw distributiecentrum van ruim 30.000 m2 van waaruit zij Zuid-West Europa van hippe kleding voorzie... Lees verder