Permanent en effectief onderhoudsteam op locatie

Project Barry Callebaut

De consolidatie van verschillende magazijnen tot een nieuw distributiecentrum van 60.000 m² zal de logistiek van Barry Callebaut efficiënter maken.

Project bol.com

SSI SCHÄFER heeft voor bol.com de inrichting van een nieuw 100.000 m2 distributiecentrum in Waalwijk gerealiseerd. Het pand is het grootste distributiecentrum binnen Europa.

Project Primark

Het distributiecentrum in Roosendaal heeft 20 meter hoge automatische kranen, AGV's (Automated Guided Vehicels), Monorailsysteem, Pallettransportsystemen en WMS software. 

 

 

Als toonaangevende leverancier van totaaloplossingen is SSI SCHÄFER altijd op zoek naar betrokken medewerkers die de toekomst van intralogistiek willen vormgeven.

Ons assortiment is breed. Van magazijnstellingen of mezzanines, dynamische opslag- en logistieke systemen met AGV-voertuigen tot complete warehouse managementsystemen.

Bij SSI SCHÄFER denken wij altijd op de lange termijn en verder dan het vanzelfsprekende. In een wereld die in toenemende mate wordt overheerst door digitalisering en die vraagt om maximale flexibiliteit, creëren wij slimme oplossingen en geavanceerde technologieën voor een state-of-the-art vandaag en een geavanceerde toekomst voor morgen. Een nuchtere houding, betrouwbaarheid, innovatiegeest, toekomstgerichtheid en onze ambitie om een langetermijnpartner te zijn voor klanten en medewerkers - dat zijn de kenmerken die ons bedrijfs-DNA bepalen.

Door dit alles in een eenvoudige, maar veelzeggende zin samen te vatten, zou het "Think Tomorrow" zijn.

Jeroen Aarts; IPMA-C gecertificeerd projectmanager

Dit project geeft mij plezier, omdat er elke dag nieuwe uitdagingen zijn. Voor deze uitdagen moet ik samen met het team een oplossing vinden om het project tot een goed einde te brengen.