FAQ VRAGEN WERKEN BIJ SSI SCHÄFER

Als je je aanmeldt voor onze Jobalert word je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures die aan de door jou opgegeven voorkeuren voldoen.

Ja dat kan! Neem dan contact op met een van onze recruiters.

Als een vacature niet meer op de site staat, dan is deze gesloten. Kijk op ons vacatureoverzicht of er iets anders voor je tussen staat of stuur een open sollicitatie.

Voor inhoudelijke vragen over een functie kun je terecht bij de verantwoordelijke recruiter. Je vindt de contactgegevens onderaan de vacature.

Dat kan. Het beste is wel om op de voor jou best passende vacature te solliciteren en vervolgens in je motivatiebrief aan te geven dat je ook interesse hebt in andere functies. Onze recruiters nemen dit dan mee in het vervolgtraject. 

Dat kan zeker! Hou wel rekening te met de gestelde eisen van de vacature.

Als je gesolliciteerd hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen +/- 5 werkdagen neemt een van onze recruiters contact op over een eventueel vervolg van de sollicitatieprocedure.

We bellen je eerst voor een intakegesprek. Bij een positieve match plannen we een kennismakingsgesprek en daaropvolgend een vervolg- en een arbeidsvoorwaardengesprek.  Wil je specifiek voor een vacature weten hoe het proces verloopt? Neem dan contact op met onze recruiters.

Geen antwoord op je vraag kunnen krijgen?

Vraag een job alert aan of stuur een mail