Als toonaangevende leverancier van totaaloplossingen is SSI SCHÄFER altijd op zoek naar betrokken medewerkers die de toekomst van intralogistiek willen vormgeven. Ons assortiment is breed. Van magazijnstellingen of mezzanines, dynamische opslag- en logistieke systemen met AGV-voertuigen tot complete warehouse managementsystemen.

Passie voor logisitieke uitdagingen

In een wereld die steeds meer wordt gestuurd door digitalisering en maximale flexibiliteit vereist, creëren onze medewerkers slimme logistieke oplossingen met state-of-the-art technologieën. De vraag naar complexe en innovatieve oplossingen neemt toe. Samen werken we in een inspirerende, innovatieve en veilige werkomgeving in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn veelal A-merken met de meest uiteenlopende logistieke, technische en IT-systemen.

Iedere dag creëren wij met 10.500 medewerkers in circa 70 werkmaatschappijen en 10 fabrieken wereldwijd slimme totaaloplossingen met state-of-the-art technologieën voor de logistieke vraag van morgen. Systemen die klaar moeten zijn voor de vraag van morgen! Ontdek hier wat je mogelijkheden zijn!

 • 1935

  Bouw van eerste trasportbakken door oprichter Fritz Schäfer.
 • 1937

  Productie van vervaardigde plaatwerkproducten in eigen fabriek van start.
 • 1953

  De mijlpaal. De revolutionaire Fix-magazijnbak wordt ontwikkeld.
 • 1961

  Internationaalisering: De eerste buitenlandse dochter in Zwitserland.
 • 1972

  Innovaties: magazijnstellingen, draaistapelbakken en hoogbouwmagazijnen.
 • 2008

  Automation: software-expert Salomon Automation wordt geïntergreerd.
 • 2017

  Alle dochterbedrijven worden samengevoegd. Nu #1 wereldwijd.

De sollicitatieprocedure

 1. Na jouw online sollicitatie nemen we binnen één week contact op.
 2. Wanneer je achtergrond aansluit bij één van onze vacatures, nemen we telefonisch contact op om zo kort kennis te maken. Daarbij bespreken we o.a. de vacature en arbeidsvoorwaarden, zodat we allebei weten of dit past.
 3. Nadat we je telefonisch gesproken hebben en beiden tot de conclusie komen dat de functie past, nodigen wij je uit voor een persoonlijke kennismaking.
 4. Ben je enthousiast? En zijn wij dat ook, dan bieden wij je een contract aan.
 5. Kom je nu niet in aanmerking voor de functie, maar denken we dat er in de toekomst mogelijkheden zijn, dan laten we je dat uiteraard weten.

Ons team

Manon van Steenpaal
Recruitment Consultant
Petra Stok
Corporate Recruiter